Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

444 m2

Bruttoareal

444 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Alarm

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Tidligere dagligvareforretning oppført i 1966, ombygget til kontorbygg i 1975, og har siden vært benyttet til regnskap og revisjon. Sist til BDO sin virksomhet. Beliggenheten i boligstrøk og kort avstand til sentrum gjør eiendommen mulig egnet til boligutvikling. Kjøper er selv ansvarlig for søknader og tillatelser i denne forbindelse.

Prisantydning: NOK 4 100 000,- + omk.

Bebyggelse

Oppført i 1966, hovedombygget i 1975 og 2014. Antatt leiregrunn. Bygget er fundamentert på betongsåler. Ingen synlige setningsskader. Grunnmur og etasjeskiller i armert betong.Yttervegger delvis i tegl og delvis i isolert bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Takverk bestående av gitterdragere i stål, åser i tre og taktro av rupanel, tekket med 3-lags papp. De fleste vinduer og dører er skiftfet i nyere tid. Også gesims er nylig fornyet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Guru-området, rett ved Hurrahølet, ca. 1 km fra Askim forretningssentrum. 15 min. gangavstand til pendlertoget. Eiendommen er omkranset av boligbebyggelse.

Adkomst

E18, Krosbykrysset > kjør mot nordøst 71 m > i rundkjøringen: ta 1. avkjøring ut på Fv128, følg denne 1,4 km >sving til venstre og inn på Frosterudveien > stedet du skal til, er på venstre hånd etter 87 m.

Parkering

Det er meget god parkeringsforhold på eiendommen.

Tomt

Tomten er en lett skrånende jordtomt beliggende ca. 1 km fra Askim sentrum. Eiendommen er omkranset av boligbebyggelse. Tomten er opparbeidet med grøntanlegg og asfalterte parkeringsarealer og kjøreareal. Kantsten i granitt ved overganger. Tomten har en kvadratisk og fin form. Offentlig vei, vann og kloakk enten ved eller på tomten

Inneholder

1. etg. inneholder 8 store kontorer samt stort møte-/spiserom og bad/toalett.
Underetasje inneholder diverse lagerrom og tekniske rom, toaletter, samt lager/garasje med kjøreport.

Ventilasjon

Nytt balansert ventilasjonsanlegg i 2014. I tillegg aircondition/varmepumpe i et rom og bare aircondition i to rom.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800

Telefon: +47 69 27 89 02