Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

102 m2

Bruttoareal

102 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Lyse næringslokaler
Lokalene er svært allsidige og kan passe for mange ulike typer virksomheter, særlig helserelatert kontorvirksomhet; Tannlege, Legekontor eller andre behandlingsformer.

- Kundeparkering foran lokalene.
- Sentralt beliggende I Halmstad sentrum.
- 5 min kjøretid til E6.
- Kan ombygges/tilpasses til ny leietaker.

Ledige lokaler:
1. etasje: 102 kvm.
2. etasje: 25 kvm.
2. etasje: 37 kvm.

Bebyggelse

Eiendommen er bygget i flere etapper fra 1968 til midt på 80-tallet. Kjeller/underetasje og med dekke over i plasstøpt betong. Yttervegger hovedsaklig av isolert bindingsverk, utvendig forblendet med tegl og trepanel. I stor grad bærende kostruksjoner i limtre. Innvendig hovedsaklig lettvegger i tre og glass, men også noe bærende murvegger i kombinasjon med limtre. Trevinduer med to-lags isolerglass, en del av disse er relativt nylig skiftet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Halmstad, som er sentrum i Rygge kommune og med Rygge Sivile Lufthavn som en hjørnesten. Rygge Jernbanestasjon, en moderne intercitystasjon, ligger kun 300 m fra eiendommen. Halmstad innholder for øvrig en del forretninger og kontorer og ellers i stor grad fine boligområder som vokser. Kort vei til av- og påkjøring til E6. Rundt 10 km til Moss Sentrum.

Adkomst

Avkjøring E6 Halmstad/Rygge Flyplass > til høyre Flyplassveien ca. 300 m til YX bensinstasjon > til venstre Ryggeveien/Rv 118 ca. 700 m > til høyre inn Stasjonsveien > hold til høyre i rundkjøring etter ca. 200 m > eiendommen på høyre side.

Parkering

Rikelig med oppstillingsplasser.

Tomt

Tomten er i sin helhet opparbeidet og bebygd. Beplantet hage som er et trivelig pause- og rekreasjonsareal på sommeren. Tomten er ganske flat, og er svakt skrånende mot sørvest.

Inneholder

1. etasje: Kontorlokaler med samlet areal på 102 kvm inklusive fellesarealer (96 kvm til leietakers eksklusive bruk). Lokalene ligger sentralt i bygget med inngang direkte fra bakkeplan. Innredet med kontorer, kjøkken og wc. Lokalene kan skreddersys ny leietakers ønsker. Kjøkken, stort møterom og gjestetoaletter i sokkelplan i sambruk med andre leietakere. Lokalene er ledige fra 01.02.2020.

2. etasje: 2 kontorer vegg i vegg. Kan leies ut enkelvis eller samlet. Nye vinduer montert 2019 og nytt wc i sambruk med annen leietaker i 2. etasje blir montert på nyåret 2020. Lokalene står ledige med mulighet for snarlig overtagelse.

Ventilasjon

Ventilasjon og sanitæranlegg i bygget er av eldre dato, men er holdt godt vedlike.

Diverse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.

Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Kjell R. Karlsen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: kjell@metra.no

Mobil: +47 915 67 434

Telefon: +47 69 27 89 14