Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

243 m2

Bruttoareal

243 m2

Arealspesifikasjon

243 kvm Lokale 2

Kort om eiendommen

Type lokale: Kontor
Areal: 1-2 og 2-3 arbeidsplasser
Etasje: 2.
Renovert år: 2019
Innflytting: Omgående

Beliggenhet

Rosenholm er det største arbeidsstedet syd for Oslo med rundt hundre ulike selskaper samlet under samme tak. Bygget ligger omgitt av skog, nær idylliske Søndre Aas gård. Her finner du inspirasjon sammen med mange andre leietakere, fra start up bedrifter til store kjente merkevarebedrifter. Det er kort avstand til E-18 og togstasjonen/busstopp.

Adkomst

Rosenholm ligger 15 minutter med bil eller tog syd for Oslo.
På E-18: Ta avkjøringen til Kolbotn, kjør rett fram i første rundkjøring, i den neste følger du skilt til Rosenholm. Rosenholm Campus ligger rett fram på venstre side.
Fra Oslo tar du lokaltoget til Ski, gå av på Rosenholm stasjon. Derfra er det ca. 6 minutters gange til Campus. Følg skiltet gangvei.
Kort sykkelpendling fra Kolbotn, og omegn.
Reisevei fra Moss: ca. 40 min med bil.

Innhold

Lyst cellekontor i et nytt fresht kontorhotell på Rosenholm hvor du kan flytte rett inn på dagen. Skrivebord med integrert ladestasjon til mobil, skap, veggskjerm og stol er på plass. Kontorhotellet har store fellesarealer med stillerom, små møterom uten booking, og større møterom som bookes på forhånd. Du har tilgang på kjøkken med kjøleskap og kaffemaskin hvor du oppretter kaffeavtale, og eget kopi/printerrom. Ellers i bygget er det kantine, treningsrom, møtesenter og over hundre andre selskaper som skaper et sosialt og hyggelig miljø. Jobber du alene, eller er del av en liten bedrift som søker fellesskap, er dette et ideelt sted for å nettverke. Har du nettbutikk med lagringsbehov, kan lager leies i kjelleren og du kan motta varer hele dagen i betjent varemottak. Foruten betjent varemottak, er postboks, betjent resepsjon, strøm, nett og periodisk renhold inkludert i faste felleskostnader.

Som rosenholmer kan du invitere til konferanse i konferansesentret, by på kortreist, utsøkt lunsj i kantinen, booke deg på en treningstime i lunsjen, eller ta en joggetur rett utenfor døren. Bli del av et sosialt og levende miljø hvor over 700 leietakere er aktive på facebooksiden rosenholmer . Med jevne mellomrom byr utleier på ulike aktiviteter i og utenfor arbeidstiden.

Rosenholm er det tidligere hovedkontoret til IBM, tegnet av arkitekt Geir Grung i 1986. Lokalene er utformet slik at dagslys slipper inn fra alle kanter. Glassatriet, høye himlinger, smarte planløsninger og et øye for detaljer, er med på å gjøre Rosenholm Campus til et sted du gleder deg til å komme til hver dag - hvor du er stolt over å ta imot kunder. Nærheten til naturen, fasiliteter og den hyggelige atmosfæren gjør sitt til at Rosenholm Campus scorer høyt på kundetilfredshet hos de ulike leietakerne.

Parkering

Det er alltid nok parkering, også under tak i parkeringshuset. En plass koster 542 kr. eks. moms i måneden. Ladeplasser finner du i P1 og P4.

Beskrivelse av tomt

Asfalterte adkomstveier til parkeringshus over 5 plan. Parkmessig opparbeidet fellesareal rundt bebyggelse med plen, belegningsstein og beplantning.

Oppvarming

Rosenholm Campus har Energimerke B. Dette er over kravet til dagens nybygg og er eksepsjonelt bra for et nesten 30 år gammelt bygg. En rekke tiltak har redusert energiforbruket på bygget med mer enn 30% de senere år. Av detaljer kan nevnes utskifting av glasstak, utnyttelse av spillvarme fra datasenter i kjeller for å varme opp bygget, samt installasjon av intelligente systemer som styrer ventilasjon og lys etter tilstedeværelse. Påkostningene har sørget for bedre innemiljø og lavere felleskostnader som følge av redusert energiforbruk.

Ansvarlig megler

Torkil Krange

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Telefon: (+47) 97093125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Telefon: (+47) 92816111