Eiendom til salgs:

Fire nybygde næringsseksjoner helt i vannkanten på Sjøhagen-Moss til salgs – et område i god utvikling og vekst

Kulpeveien 39
1538 Moss

Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel,

Areal

413 m2

Bruttoareal

413 m2

Prisantydning

10 000 000 kr

Kort om eiendommen

Nye og moderne næringsseksjoner på bakkeplan i boligblokker på Sjøhagen Brygge, et område under stor utvikling til salgs.

Bebyggelse

Bygget er oppført med teglfasade og fremstår som meget moderne og tidsriktig.

Eiendommens potensiale

Bryggepromenaden 1 var en stor suksess og er allerede utsolgt. Bryggepromenaden 2 som inneholder næringsseksjonene er også nesten ferdig solgt med 33 av 38. Neste byggetrinn har planlagt salgsstart Q3 2023 med ca. 70 nye leiligheter.

Det er skissert badstue/med tilhørende event room på bryggen som kan skape synergier for ulike næringsdrivende.

Innhold

Seksjonene vil bli levert som white box . Det er etablert fettutskiller som kan tilknyttes seksjon 2, 3, og 4. Lokalene som er vendt mot sør/vest er naturlige arealer for restaurant eller bakeridrift. Øvrige tekniske tilpasninger kan også gjøres. Store vindusflater som gir rikelig med naturlig dagslys samt god eksponering mot bryggen og livet langs vannkanten. Kjøper må søke bruksendring av enhetene til ny virksomhet i seksjonene.

Beliggenhet

Sjøhagen har en fin beliggenhet langs Osloveien som er den primære trafikk-korridoren som binder Moss og Kambo/Sjøhagen/Son.
Sjøhagen er et av de siste større boligutviklingsprosjektene i Moss og omfatter både eneboligfelt, rekkehus og leilighetskomplekser. Siste del av utviklingen mot Kambo stasjon er skissert med opp mot 18 etasjers boligblokker og rundt 1 500 enheter.

Kambosenteret ligger om lag 2 km unna med flere tilbud og fasiliteter. I Son ligger Son Spa og et øvrig godt utviklet sentrum.

Parkering

Næringsseksjonene inkluderer 3 parkeringsplasser i p-kjeller under bygget.

Diverse

Selger er Sjøhagen Brygge 2 AS hvor det er eiendommene som selges. Prisantydning er + omkostninger.

Det blir tegnet en sale-leaseback med selger som etablerer et visningssenter i den minste seksjonen. Kommersielle vilkår på NOK 164 000,- per år. Leietiden er skissert til 5 - 10 år, men er fleksibel. Visningssenteret etableres for den videre utviklingen av området.

Oppvarming

Byggene er tilknyttet nærvarme og oppvarmes via radiatorer.

Offentlig kommunikasjon

Området som utvikles ligger med gangavstand og nærhet til det meste av offentlig kommunikasjon som buss og tog. Kambo stasjon ligger bare 400 meter unna for både buss og tog. Reisevei til Oslo med tog er ca. 30 minutter.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: (+47) 97985060

Telefon: 979 85 060

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: (+47) 92029641

Telefon: 920 29 641