Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel,

Areal

70 m2

Bruttoareal

230 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Arealspesifikasjon

1. etg: 70 kvm Midtlokale
1. etg: 160 kvm Hjørnelokale

Kort om eiendommen

Lokalet er egnet for kontor, helse, forretning. Beliggende i pen bygård, med mye passerende fotgjengere og syklister.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Jeløgata 4, rett ved havn, Kanalen og Moss Jernbanestasjon i Moss sentrum syd. Kort avstand til kjøpesentra, kulturtilbud og til store nye boligprosjekter. En rekke eiendommer i området er under utvikling/renovering. Ligger nydelig til på hjørnet mot Kanalen, Fiskebasaren og Tollboden. Eiendommens fasade har også flott eksponering mot Rv 19 og Kanalbroen, som daglig har all trafikk til og fra Bastøfergen og Jeløy. Fotgjengere og syklister på vei fra Jeløy til sentrum eller til pendlertog, passerer rett forbi eiendommen.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Innhold

Pent oppussede butikklokaler/kontorer/restaurantlokaler med tilhørende sosiale rom. Hjørnelokale på 160 og et lokale på 70 kvm.

Beskrivelse av tomt

Lokalene ligger i blindvei med lite biltrafikk. Bredt fortau foran eiendommen som eventuelt kan muliggjøre eksempelvis gatesalg og/eller uteservering. Leietaker må imidlertid søke kommunen om tillatelse til dette.

Bebyggelse

To- og treetasjes spennende bygård i pusset tegl, med nyrenoverte næringsarealer i 1. etasje og leiligheter i 2. og 3. etasje. Lokalene passer for eksempelvis spesialforretninger, håndverksbedrifter, advokat-, revisjons-, regnskapskontorer, arkitekter, speditører, skipsmeglere, eiendomsmegler etc. Også en liten cafè vil lokalet egne seg godt til, men det vil da kreves investeringer i kjøkken.

Standard

Eiendommen er i løpet av den senere tid blitt totalrenovert både inn- og utvendig, og fremstår p.t. som en sjelden vakker bygård, tilbakeført i original stil med solide materialer og eksklusive fargevalg.

Parkering

Avgiftsparkering i gaten foran eiendommen, samt i bakgården.

Offentlig kommunikasjon

Lokalene ligger kun 200 m fra byen jernbanestasjon, 500 m fra fergeanløp Moss-Horten, og med hyppige bussavganger i området.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800