Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

200 m2

Bruttoareal

200 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Kantine

Kort om eiendommen

Eksklusive lokaler i 5 etg. i topp moderne kontorbygg. Glimrende inneklima. Eksklusive arealer utgjør ca. 160 kvm BTA.

- Fullt møblert. Kvalitetsmøbler.
- Felles kantineordning.
- Tilgang til stor takterrasse.
- Totalt leieareal ca. 200 kvm inkl. fellesarealer.

Leieprisantydning: Kr. 27 000,- pr. mnd. + felleskostnader akonto kr. 4 750,- pr. mnd.
* MVA tilkommer på overnevnte priser.

Beliggenhet

Fra sentrum av Moss er det en broforbindelse fra Møllebyen og rett over til Verket. Man kan dermed gå over Mosseelven og Elveplassen rett til Anker Hus, og samtidig beholde en umiddelbar nærhet til et pulserende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, cafeer og kulturtilbud. Verket ligger også sentralt i forhold til både Oslo (45 min), OSL Oslo Lufthavn Gardermoen (1t 15 min med bil), Vestfold (30 min) og Sverige (40 min). Ankers Hus ligger på den delen av Verket som er tettest på Møllebyen og det eksisterende sentrum i Moss.

Innhold

Lokalene er del av et større kontorbygg med flotte fasiliteter. I første etasje av Ankers Hus er det en innbydende og stor personalrestaurant. I tilknytning til restauranten er det et stort felles møterom med AV-utstyr, noe som gjør det meget godt egnet til f.eks. større konferanser, seminarer eller kurs.

Kontorlokalene passer for mellomstore bedrifter med opptil 15 ansatte, og er fullt innredet med kvalitetsmøbler og diverse teknisk utstyr på møterom. Lokalenes eksklusive arealer utgjør ca. 160 m2 BTA, og med andel fellesarealer blir det totale leiearealet ca. 200 m2 BTA. Kontordelen består av et kontorlandskap, som også kan benyttes som en sosial sone eller lounge på 42,4 m2, et flott møterom på 27,4 m2 og 5 cellekontorer som utgjør ca. 10 m2 hver seg. I tillegg til dette har man også tilgang til svært flotte fellesarealer i etasjen med toaletter og felles kjøkkenløsning.

Til denne etasjens kontorlokaler tilhører en fantastisk takterrasse på 550 m2! Her er det et utall av muligheter for å utvikle bedriftenes sosiale nettverk.

Det er også sykkelparkering og sykkelvask i kjelleren av Ankers Hus, samt garderobefasiliteter og tørkerom for klær. Alt ligger dermed til rette for å kunne bruke sykkel som fremkomstmiddel uansett årstid.

Fra gateplan er det inngang både fra Diagonalen og Konventionsaksen til Ankers Hus, noe som gir enkel tilgang til det det romslige inngangspartiet uansett hvilken retning man ankommer bygningen.

Bebyggelse

Verket utvikles nå fra et gammelt industriområde til et urbant bymiljø. I samspill med eksisterende arkitektur utvikles det nye og inspirerende næringsbygg med arbeidsmiljøer som tilpasses virksomheters behov. Deler av papirfabrikkens eksisterende bygningsmasse skal beholdes, og egner seg godt til ulike små og store virksomheter.

Verket skal være en levende bydel - også for alle som jobber der! Derfor blir det lagt til rette for et variert næringsliv med kontorer, næringsbygg og serveringssteder som komplementerer boligområdene. Det vil bygges moderne Bream-sertifiserte nybygg, noe restaurering av eksisterende byggmasse, det blir treningssenter og hotell, og i tillegg vil det være mange hyggelige lokaler på bakkeplan for kafeer, butikker og småbedrifter.

Sentralt på Verket ved Elveplassen finner du nå Ankers Hus, oppkalt etter Anker-familien som eide Moss Jærnverk på 1700-tallet. Ankers Hus er et BREEAM-sertifisert næringsbygg på 8 etasjer med fleksible etasjeplaner og god vertikal internkommunikasjon.
Her huses leietakere som Skatteetaten, BDO, Colliers m.m.

Standard

Bygget er oppført i 2019, og er bygget som et Breeam-bygg. Passivhus.
Lekker arkitektur og design, høy standard på overflater og materialbruk. Meget avansert teknisk anlegg.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming ved hjelp av fjernvarme.

Adkomst

Fra E6 med bil:
Avkjøring 14, Patterødkrysset ved Mosseporten > gjennom tunnel kjør mot vest på Fv19 650 m > ta avkjøringen mot Kambo 170 m > sving til høyre og inn på Krapfossveien 51 m > i rundkjøringen: Ta 2. avkjøring ut på Osloveien og følg denne 950 m > ta til høyre og følg provisorisk adkomstvei inn i den nye bydelen 350 m frem til de store parkeringsplassene > Bernt Ankers gate 17, Ankers Hus, ligger rett foran deg.

Parkering

Svært god parkeringsdekning på asfaltert biloppstillingsplass. Det er også muligheter for kort- og langtidsleie av parkeringsplasser. Korttidsparkering mot avgift, og langtidsparkering etter 1 og 3 måneders intervaller.

Offentlig kommunikasjon

* Offentlig kommunikasjon
* Metrobusser via Verket hver time
* 10-15 minutters gangavstand fra Moss togstasjon, 41 minutter med tog til Oslo
* Nærmeste flyplass Oslo Lufthavn Gardermoen

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Oda Christine Solberg Ystrøm

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: oda@metra.no

Mobil: +47 971 93 186

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: +47 979 85 060