Fakta om eiendommen

Type lokale


Serveringslokale/Kantine,

Areal

84 m2

Bruttoareal

84 m2

Fasiliteter


Aircondition

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Butikk-/ kontor eller serveringslokale nær kanalen, jernbanen og fergen - Moss sentrum. Mange bruksmuligheter. Storgata blir en sentral forbindelseslinje i "nye Moss sentrum" når den påbegynte flyttingen av jernbanen er ferdig og de nye bydelene på Verket og ved jernbanestasjonen vokser frem. Vi søker leietaker som ser mulighetene til å skape en suksessbedrift og som ønsker å bidra til at Storgata og Moss sentrum blir levende og spennende.

Bebyggelse

Sammenhengende husrekke med halvannen etasjes bygårder av mur, med vernede fasader og særpreg. Eiendommen inneholder butikklokaler og leiligheter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i søndre del av sentrum i en viktig forbindelses gate som knytter havna og jernbanestasjonen til sentrale sentrum og Verket. Storgata har blanding av bolig- og næringsbygg. Kort avstand til kanal-området og til jernbanestasjonen, by-torget og fergen Moss - Horten.

Adkomst

E6 avkjøring 14 ved Mosseporten > kjør mot vest mot Fv19 > fortsett gjennom Mosseporten (tunnel) og følg Fv19 2,2 km > i rundkjøring: ta 1. avkjøring ut på Vogts gate/Fv19 og følg denne 550 m > i rundkjøring: ta 1. avkjøring ut på Kirkegata og følg denne 240 m > sving til venstre og inn på Dronningens gate, følg 140 m til T-kryss > sving til venstre og inn på Storgata > følg Storgata 150 m > eiendommen på venstre hånd.

Innhold

Lokalet som skal leies ut kan benyttes til kontor, showroom, WC og forretnings- eller serveringsareal. Lokalene er nyoppusset og samtidig fått installert nytt ventilasjonsanlegg med høy kapasitet i 2020.
Vi tror på Storgata som en levende sentrumsgate og vi leter først og fremst etter en leietaker med visjoner og pågangsmot og et godt konsept som kan bidra til å styrke Moss sentrum.

Vi tror særlig på konsepter innen service og servering, nisjebutikker med internetthandel. Bakeriutsalg, cocktailbar, kaffebar eller annen utadrettet virksomhet som trekker folk og skaper møteplasser. Vi tror ikke på gatekjøkken og konsepter som skaper lukt og støy.
Vi vet at lokalene fungerer med det rette konseptet - det er Cocktail vår tidligere leietaker et bevis på - de flytter pga. suksessen - til større lokaler.

Parkering

Avgiftsbelagt gateparkering på motsatt side av gaten.

Ventilasjon

Mekanisk ventilasjon, nyinnstilt med høy kapasitet og varmegjennvinning.

Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Ansvarlig megler

Marius Henriksen

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Telefon: (+47) 97985060