Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

270 m2

Bruttoareal

270 m2

Kort om eiendommen

Nyere kontorbygg med god standard midt i Ås sentrum.

Fleksible lokaler som egner seg for en rekke bransjer.

Oppstillingsplasser for bil og kort vei til offentlig transport.

Beliggenhet

Attraktive kontorlokaler med optimal plassering i Ås sentrum. Lokalene ligger med direkte adkomst fra gateplan og med kort gangavstand nærhet til Ås stasjon med god kollektivdekning. Eiendommen ligger i hjertet av Ås sentrum med butikker, servicefunksjoner, offentlige kontorer og leiligheter i umiddelbar nærhet. En rekke igangsatte prosjekter vil revitalisere Ås sentrum og gi fantastiske forutsetninger for næringslivet: Samlokalisering mellom universitetet og veterinærhøyskolen, utbygging av Follobanen og ny sentrumsplan med store utviklingsprosjekter for boliger, handel, kontorer og kulturtilbud.

Adkomst

Det er enkel adkomst med både bil og kollektivtransport. Kun 5 minutters gange til Ås stasjon med jevnlige avganger til Moss og Ski/Oslo. Rikelig med bussavganger fra Ås sentrum til Ski, Drøbak, Oslo og Gardermoen. Med bil: Avkjøring fra E6 ved Korsegården. Følg Fylkesvei 152 mot Ås sentrum. Avkjøring fra F152/Drøbakveien mot Rådhusplassen via Skoleveien til Sagaveien.

Innhold

BYGG II
1. etasje: Lobby, kjøkken/spiserom/møterom, kontorer, kontor/lager, teknisk rom, wc og kopi/arkivrom/mini-kjøkken.
2. etasje: Trappegang, kontorer og teknisk rom.

Attraktivt kontorbygg med mange bruksmuligheter i hjertet av Ås sentrum. Arealer er tidligere benyttet til advokatkontor, grafisk designere og virksomhet i tilknytning til NMBU, men vil passe ypperlig for en rekke virksomheter som salg, konsulenttjenester, service eller kontor. Inngangsparti/lobby mot flott opparbeidet fellesområde. God takhøyde i åpent kontorlandskap mot syd. Åpent kontorareal mot nord kan enkelt inndeles til cellekontorer eller benyttes til lager. Kombinert kjøkken/spiserom benyttes også til møterom. Kjøkkenet har integrert Miele kaffemaskin, oppvaskmaskin og mikro/stekeovn. Utgang fra spiserom til terrasse for utelunsj eller sosiale samlinger. 2 toaletter, hvorav det ene med dusjløsning. Kontorer i 2. etasje med tilgang via trapp.

Lokalene står ledige med mulighet for rask tiltredelse. Leies ut samlet til solid aktør med ønske om langvarig leieforhold. Leienivå er avhengig av oppstart, varighet og tilpasninger, men utgangspunkt "as is" kr 1.600,-/kvm/år ekskl. mva. Månedlig/kvartalsvis forhåndsbetaling og 6 måneders depositum/garanti. Leien reguleres hver 1. januar, i forhold til eventuelle økninger i Statistisk Sentralbyrås konsumprisindeks (KPI).

I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens driftsutgifter stipulert til kr 90.000,-/år. Dette inkluderer strøm, vaktmester, drift, vedlikehold og renhold av fasade og felles utearealer, renovasjon og serviceavtaler for tekniske installasjoner.

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens bestemmelser vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forutsetter at eiendommen leies ut til mva.-pliktig virksomhet.

Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.

Parkering

Leieforholdet inkluderer 6 oppstillingsplasser på parkeringsplass ved bygget. Ladestasjon for el-bil på en av plassene. I tillegg er det 4 gjesteoppstillingsplasser som deles med leietaker i bygg I.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon med kjøling sikrer godt inneklima.

Standard

Næringsbygg oppført i 2009 etter TEK 2010. Lokalene holder gjennomgående god standard med påkostede løsninger og god takhøyde. Slipt betong på gulv med terskelfrie dører i kontorareal i 1. etasje, tepper i 2. etasje og flislagte toaletter/bad. Malte innervegger. Rikelig med vindusflater og åpne løsninger gir god romfølelse. Fleksible lokaler hvor man enkelt kan tilpasse cellekontorer om ønskelig. Lokalene overleveres "as is", men leietaker har påvirkningsmulighet på overflater og materialvalg etter godkjenning fra gårdeier.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.876 kvm. Eiendommen er flat og pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier/oppstillingsplasser, plen og beplantning. Fra kjøkken/spiserom er det utgang til terrasse.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra varmepumpe og gulvoppvarming, samt elektrisk oppvarming ved panelovner i 2. etasje. Lokalene overtas med de oppvarmingskilder som står ved visning.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Telefon: (+47) 97093125