Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler,

Areal

2464 m2

Bruttoareal

2464 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Kantine

Kjøreport

Kort om eiendommen

Kombinasjonseiendom med stor tomt og praktisk utforming. Bebyggelsen kan tjene et bredt spekter av virksomheter. Skreddersys og tilpasses ny leietaker!

- Salg av eiendommen kan vurderes.
- Sandfanger, oljeutskiller, 9 kjøreporter, muligheter for temperering av lager.
- Uteområdet egnet for større kjøretøy.
- Lager med god takhøyde /garasje /verksted /vaskehall.

Leiepris: Etter avtale.

Overtagelse: Etter avtale.

- Muligheter for utvendig lagring.
- Kontorbygg med særpreg.
- Uteområde egnet for større kjøretøy.

Beliggenhet

Eiendommen er praktisk beliggende i Vestby med nærhet til E6. Området består av industri, handel og boligbebyggelse, og eiendommen ligger godt synlig fra tilkomstvei.

Vestby øker stadig i attraktivitet de fleste etablerende virksomheter, men særlig innen lager, håndverk, transport, tekniske installasjoner og vedlikehold. Dette på grunn av den sentrale beliggenhet på Østlandet og rask adkomst til E6.

Adkomst

Fra avkjøring 16 på E6 ved "Vestbybrua" tar du 3. avkjøring mot Vestby sentrum. Videre, i neste rundkjøring tar du 3. avkjøring inn på "Senterveien", som du følger frem til du tar til venstre mot "Vestbyveien". Deretter vil du ta av til høyre etter å ha passert en "Automat 1" bensinstasjon, og etter kort tid ligger eiendommen godt synlig på høyre side. Det anbefales å parkere på fremsiden av administrasjonsbygget for visningsdeltakere.

Randemfaret 5A og B ligger 3 minutter unna avkjøring fra E6 i bil.

Parkering

Svært god parkeringsdekning på hele eiendommen. Parkeringsplassen i forkant av administrasjonsbygget er tilrettelagt for bedriftens kontorbrukere.

Tomt

Tomten er i alt ca. 6 399 kvm, og hele tomten er opparbeidet med asfalterte overflater. Området fremstår åpent og flatt, og det er godt egnet for kjøring av både mindre og større kjøretøy, samt utvendig lagring.

Det er to adkomster inn på området. Én ved Administrasjonsbygget og én ved lager-/ verkstedbygg.

Inneholder

Eiendommen er bebygget med et administrasjonsbygg og et lager-/verkstedbygg.

Administrasjonsbygget er inndelt i en 1.etg og en U.etg, og har et hellelagt atrium med beplantning på 115 kvm i byggets kjerne.

1. etg. består av trapperom, cellekontorer, møterom, pauserom m. kjøkken, kopirom, arkiv, bøttekott og et resepsjonsområde.

U.etg. består av trapperom, kantine med kjøkken, garderober med dusj, toaletter, bod, teknisk rom, konferanserom, vaskerom og arkiveringsrom, samt flere rom for diverse lagring.


Lager-/verkstedbygget er inndelt i en 1. etg. og en 2. etg, og inneholder totalt 9 kjøreporter av ulik størrelse. 4 kjøreporter med ca 3,63 m høyde. Kjøreport til hovedlager er ca 4,8 m høy. De fleste kjøreportene er 5,3 m brede.

1. etg består av garasje og vaskehall for biler, kontordel med WC og dusj, verksted med lager for tilhengere, temperert lager, kaldtlager med 6,5 meter takhøyde.

2. etg består av oppholdsrom, kontor, kjøkken, teknisk rom og rom til diverse lagring.

Ventilasjon

Balansert ventilasjonsanlegg.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Oda Christine Solberg Ystrøm

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: Oda@metra.no

Telefon: +47 971 93 186