Eiendom til salgs:

Åkeberg Næringspark. Byggeklar næringstomt ved E6 “midt” mellom Østfoldbyene

Torvstikkeren
1640 Råde

Fakta om eiendommen

Type lokale

Areal

0 m2

Bruttoareal

0 m2

 

Kort om eiendommen

Etablert industrimiljø sentralt mellom Sarpsborg, Fredrikstad og Moss.
Byggeklar tomt. Tomten er geoteknisk undersøkt, og er opparbeidet ved at matjord er fjernet, fiberduk er utlagt, før området er planert med komprimert sprengstein i lagtykkelser ca. 0,6 til 1,5 m. Tilknytningsavgift for el. er forskuttert av selger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Åkebergmosen, et næringsområde rett ved Missingmyr-krysset og av-/påkjøring E6. Sentralt mellom Østfoldbyene Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Kort avstand til Østfolds nye sentralsykehus på Kalnes.

Adkomst

Avkjøring E6 Missingmyrkrysset > Rv118 østover 500 m > til høyre i rundkjøring > etter 200 m til venstre inn Rabben > etter 300 m, på toppen av bakken, deler veien seg i tre. Kjør midterste vei, Åkebergmosen, slakt til venstre > eiendommen på høyre hånd rett etter krysset.

Tomt

Byggeklar tomt på ca. 7131 kvm. Tomten er geoteknisk undersøkt, og er opparbeidet ved at matjord er fjernet, fiberduk er utlagt, før området er planert med komprimert sprengstein i lagtykkelser ca. 0,6 til 1,5 m. Tilknytningsavgift for el. er forskuttert av selger.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Runar Haugland

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: runar@metra.no

Mobil: +47 952 56 130

Telefon: +47 69 30 18 03