Eiendom til salgs:

17 næringsseksjoner med mulighet for konvertering til boligformål!

Sætreskogveien 4A
1415 Oppegård

Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

1750 m2

Bruttoareal

1750 m2

Prisantydning

39 500 000 kr

| Kort om eiendommen

Det er i dag leid ut 1 333 kvm BTA og det er ledig 418 kvm BTA.
Brutto leieinntekter er per i dag NOK 1 605 000,-
Brutto leieinntekter for ledig areal er stipulert til NOK 790 000,-

Fullt utleid er brutto leieinntekter stipulert til NOK ca NOK 2 400 000,-

Eierkostnader er stipulert til ca kr 715 000,- inkl. kommunale avgifter.

| Bebyggelse

Kombinert forretning/boligeiendom hvor bygningen består av 4 etasjer + loftsetasje. Bygningen er seksjonert, hvor det er 10 seksjoner i bygningens 2. etg. som består av 9 forretningslokaler. I bygningens 3. etg er det 7 seksjoner som består av 5 forretningslokaler.

Næringsseksjonene er på eiet tomt.

Bygningens 1. etg. Kiwi butikken og boligseksjoner i bygningens 4. etg. er separate seksjoner som ikke inngår i salget.

| Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert bo- og næringsområde på Oppegård i Nordre Follo kommune. Togstasjonen er beliggende mot vest Oppegård (og Greverud) stasjon med togforbindelse mot syd og nord, samt gangavstand til bussholdeplasser med forbindelse mot Oslo. Dagligvarebutikk Kiwi i bygningens 2. u. etg. Gang- og sykkelvei fra Oppegård til Gjersjøen og Tusenfryd. Kort biltur til Ingierkollen slalåmbakke på Kolbotn, samt kort vei til div. treningssentre. Bademuligheter på blant annet Tussetjern, Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog. Greverudsenter med matbutikk, apotek, frisør og restaurant. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen bak Greverud senter. På Kolbotn finner man alt av servicetilbud og butikker. Kolbotn Torg har ca. 70 forretninger, kafeer og restauranter, samt Kolben kulturhus med kino, bibliotek, kulturskole for barn og
konserthus. Enkel adkomst til E6 Europaveien og E18 Mosseveien. Storsenter på Ski og Vinterbro.

| Adkomst

Med bil kan man kjøre Sætreskogveien fra Skiveien vis a vis Oppegård Sushi & Wok.

| Regulering

Eiendommen er beliggende i et regulert område for kombinert bebyggelse og anleggsformål. Plannavn: Oppegård lokalsenter. Plan ID: 2019003. Feltbetegnelse: BKB1- Kombinert formålbolig/forretning/kontor/tjenesteyting. Det anbefales å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser og plan for nærmere opplysninger om reguleringsbegrensningene m.v.

| Standard

De siste årene har sameiet vært gjennom oppgradering av fellesarealer som trappeløp med nye fliser, oppmaling av alle fellesarealer foruten svalgang i 2. etg. (Over KIWI). I tillegg har det vært en oppgradering utvendig til mer moderne farger, belysning utvendig og i fellesarealer. Det er komplett nytt tak utvendig med nye takhatter og alt som hører med i en komplett oppbygging av taket.

| Beskrivelse av tomt

Eiendommen er opparbeidet hovedsakelig med asfaltert gårdsplass/arealer med parkeringsplasser mot vest. Kundeparkering for næringslokalene på bakkeplan mot vest og mot øst. Areal mot øst med noe steinlagte fellesarealer.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: (+47) 92816111

Telefon: 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: (+47) 97093125

Telefon: 970 93 125